+ 31 (0)88-440 07 00 hallo@hub24.nl

Hosted Telefonie

Meer functionaliteiten voor een vast bedrag per maand. Met HUB24 Hosted Telefonie telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met een App bedien je jouw telefooncentrale op afstand met je smartphone. Met HUB24 Hosted telefonie innoveer je en ben je klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment!

Je telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van je bedrijf; alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.

Daarnaast beiden we bij HUB24 ook de ideale dienst voor de ZZP-er met online instellingen en voicemail via e-mail. Zelfs de mobiele telefoon kan worden gekoppeld, zodat mobiel en thuis tegelijkertijd overgaan.

Voordelen:

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verrassingen achteraf.
  • Een centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig.
  • Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is.
  • Op elke locatie beschikbaar.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Direct inzicht in gesprekskosten.
  • Nummerbehoud mogelijk.
  • Eén aanspreekpunt voor data en telefonie.

HUB24 Hosted Telefonie levert functies, die vroeger alleen betaalbaar waren voor multinationals, voor ZZP-ers eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties. Flexibel in alle opzichten. De HUB24 Hosted Telefonie oplossing is schaalbaar van eenvoudig bellen met doorverbinden tot complexe call centers, waarbij het niet uitmaakt of een agent thuis of op kantoor is. Met HUB24 Hosted Telefonie heb je de oplossing voor elke situatie en mis je nooit meer een telefoongesprek! HUB24 heeft een gedegen training gevolgd en wij hebben de beschikking over een gebruiksvriendelijke portal waarmee direct alle gespreksdetails inzichtelijk zijn.

Overal bereikbaar via één nummer. Dat kan met HUB24 Hosted Telefonie! Op je éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan onze HUB24 Hosted Telefonie oplossing, zodat je nog maar één nummer op jouw visitekaartje hoeft te drukken. Door HUB24 Hosted Telefonie te koppelen via de dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk en verlaagt HUB24 Hosted Telefonie jouw gesprekskosten.

Meer informatie?

Voor een offerte op maat of meer informatie over HUB24 Hosted Telefonie, kan je contact opnemen met onze verkoopafdeling.