+ 31 (0)88-440 07 00 hallo@hub24.nl

Telefonie

Zakelijk telefonie voor het MKB

Heb je vragen omtrent jouw telefonie omgeving? HUB24 kan je daarbij helpen met de complete zakelijke telefonie oplossing HUB24 Hosted Telefonie. De oplossing biedt je (geavanceerde) functionaliteiten, flexibiliteit, eenvoudig beheer en uiteraard kostenbesparing. Met de jarenlange ervaring en kennis biedt HUB24 je een oplossing die uitstekend past bij jouw manier van werken en kan jij je bezig houden met waar jij goed in bent.

De HUB24 Hosted Telefonie oplossing is betrouwbaar, functioneel, kostenbesparend en veilig, zodat je te allen tijde optimale bereikbaar bent voor jouw klanten.

Geen hoge investering meer, geen telefooncentrale meer op locatie, geen dure onderhoudscontracten meer. Daarom HUB24 Hosted Telefonie. Deze oplossing neem je als dienst bij ons af voor een vast bedrag per maand en is eenvoudig aan te passen aan het aantal medewerkers. Betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt als het gaat om functionaliteiten. Er is zeer veel keuze als het gaat om functionaliteiten, zoals gespreksopname, keuzemenu, wachtrijen en nog veel meer.

Kies een zakelijk bellen abonnement dat aansluit bij jouw bedrijfssituatie. Kies voor de HUB24 Hosted Telefonie oplossing. Haal meer uit vast bellen met de extra diensten. Kies voor extra gemak, efficiënt en zorgeloos communiceren. Richt de HUB24 Hosted Telefonie oplossing effectief in met vaste en draadloze telefoons voor jouw kantoor. Wij hebben voor ieder type medewerker een passende oplossing. Eenvoudig overstappen en advies op maat? Vraag eenvoudig vrijblijvend advies aan over de overstapmogelijkheden naar de HUB24 Hosted Telefonie oplossingen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale telefonie omgeving.

Belangrijk is om eerst goed in kaart te brengen wat de wensen en eisen zijn van jouw bedrijf én medewerkers. Op basis hiervan kunnen wij jou een gedegen advies geven wat de beste oplossing is. Daarna volgt uiteraard de implementatie. In overleg met jou zullen wij ervoor zorgdragen dat de gekozen oplossingen op een deskundige wijze wordt geïmplementeerd. Tot slot verlenen wij ook de service op de oplossing en kan je altijd terecht bij ons voor al jouw vragen.

Eén oplossing, één leverancier en dus één aanspreekpunt!