+ 31 (0)88-440 07 00 hallo@hub24.nl

Headsets

Dit is een professionele draadloze DECT headset. Met een bereik van wel 120 meter, dankzij DECT technologie, kan je probleemloos door het kantoor lopen terwijl je belt. Het grootste voordeel van een draadloze headset is natuurlijk het feit dat je beide handen vrij hebt tijdens een telefoongesprek. Dit maakt deze professionele headset ideaal voor gebruik in kantoren, callcenters en zorginstellingen. In een drukke kantooromgeving wil je niet dat jouw gesprekspartner je niet goed verstaat door omgevingsgeluiden van bijvoorbeeld bellende collega’s of andere storende factoren. Op deze draadloze headset zit standaard een noise cancelling microfoon. Deze microfoon filtert omgevingsgeluiden weg en richt zich puur op het stemgeluid.

Deze headset werkt op de vaste telefoon, PC en GSM en beschikt over geweldige geluidskwaliteit en noise cancelling. De bediening is volledig via het touch screen te regelen. De headset is ontworpen met drukke kantoorprofessionals in het achterhoofd en kan je veel gedoe besparen. Dankzij de Multiuse-technologie kan je al jouw telefoongesprekken met dezelfde headset afhandelen. Er worden tot drie verschillende toestellen ondersteunt: bureautelefoon, mobiele telefoon en soft-phone. Het basisstation maakt verbinding met uw headset via DECT en biedt een draadloos bereik tot wel 150 meter.

Eenvoudige intercom

Wil je eenvoudig middels een audio verbinding horen wie er voor de deur staat? Dan is deze IP deurintercom uitstekend geschikt voor jouw kantoor aan huis of klein bedrijfspand. Door de achtergrondverlichting van de knop, kan iemand snel zien of men op het juiste adres staat. Daarnaast voldoet deze IP deurintercom aan de hoogste standaard als het gaat om anti-vandaalbestendigheid. Uiteraard kan je middels een telefoontoestel de deur op afstand bedienen.

Robuuste intercom

Wil je naast audio ook zien wie er voor de deur staat? Moet de deurintercom ook weerbestendig zijn en tegen een stootje kunnen? Dan is deze IP deurintercom de beste oplossing. Er is een ruime keuze aan varianten: 1 of meerdere knoppen, toetsenbord, RFID kaartlezer, etc. Deze IP deurintercom is ideaal voor kinderdagverblijven, scholen, transportsector, bouwbedrijven, etc. Uiteraard kan je ook met deze middels een telefoontoestel de deur op afstand openen.

Modulaire intercom

Met deze IP deurintercom maak je nooit een verkeerde keuze. Door het toevoegen van de verschillende modules kan je altijd wisselen en kan je de deurintercom volledig aanpassen aan de behoefte op dat moment. Zo kun je eenvoudig meer knoppen creëren, numeriek toetsenbord, RFID kaartlezer, touchscreen display en nog veel meer. Deze IP deurintercom is zeer interessant voor grotere bedrijven, bedrijfsverzamelpanden, appartementencomplexen, etc. Ook kan je uiteraard deze IP deurintercom op afstand bedienen.

Audio alerter

De audio alerter is geoptimaliseerd voor audio visueel signaleren en andere (VoIP)-toepassingen. De audio alerter heeft een geïntegreerde versterker, hoogwaardige luidspreker, uitzonderlijke luide beltoon, gesproken aankondigingen en mogelijkheden voor kennisgeving van evenementen. Voor paging, kan de audio alerter multicast mededelingen afspelen of worden geconfigureerd als een auto-answer en page IP telefoons met behulp van de interne luidspreker.