+ 31 (0)88-440 07 00 hallo@hub24.nl

Je bent ondernemer, je bent anders dan andere bedrijven, je bedrijf is uniek. Daarbij hoort ook een passende communicatie oplossing. Vast, mobiel, allebei, integratie en/of wellicht een online werkplek. Jouw werkwijze is bepalend voor ons advies. Een advies waar je verder mee komt, waarmee je het verschil kunt maken. Maar altijd een advies wat bij je past. Zowel financieel als functioneel. Zo doen we dat en niet anders. Zo hoort het!

 

Na ons advies beslis je en neem je de keuze voor jouw nieuwe communicatie oplossing. Nu is het aan ons om je te ontzorgen en wij regelen alles van A tot en met Z. Je hoeft je nergens druk om te maken of dingen te regelen. Je zakelijke telefonie uit de cloud, de juiste verbindingen, het plaatsen van de toestellen en het opleiden van je collega’s om slim en handig te werken met de nieuwe oplossing. Wij regelen het. Daar zijn wij goed in!

 

Klantenservice is bij ons geen afdeling, maar mensen. Het is waar het bij ons om draait. Onze collega’s zijn gepassioneerd van telefonie. Goed opgeleid, ervaren en zeer gedreven. Zij adviseren, leveren en geven je support waar nodig. Niets wordt over de schutting gegooid, elke belofte maken we waar. Door de taken te combineren kunnen we je beter en sneller helpen. Dat maak het verschil!

 

HUB24 doet wat het belooft.